Leif`s blog

du har nå kommet til Leif Olav/Leif/Linda/Feiden/Leiforen sin blogg her skriver eg ned tanker og ting som skjer i hode mitt og livet mitt, og vis du lurer på om eg faktisk er så galen som det hørres ut som så nja... noe annet som er viktigt å få med seg et at vis du føler deg mobba/krenka av noe som står her så trenger du ikkje det. eg er glad i alle!

Sunday, April 17, 2005

porno med anedammen

jess...i dag har vert en skikkelig go dag! hengt med mange venner spilt D&D(var 4 personer og 6 karakterer døde i løpet av 4 timer...), vert på dolly dimlpes og spist en 1001 natt med 2*marinert svin
2*marinert biff
kjøttdeig
bacon
løk
MMM!

så gikk eg til kaffebaren... der traff eg mange koselige folk, så vi satt og snakte littegran og lekte med kamera til Einar Andre...(eller Einar som alle sier)

så gikk vi ut og sto ute og snakte for kaffebaren stenkte... vel ute begynte einar og hilde etter ei stund og snakke om toppløs bilder, men begge to bakka fint ut (homoane) men etter ei lita stund så hadde pål kamera og spurte meg om eg skulle ta toppløs bilder..var rett før men eg bakka ut (homo) men eg sa jo dette høyt og da ville einar være med vis eg gjorde det...så eg sa "LETT!" men vi gikk ned til andedammen og stilte oss opp på de steinene der nede...og det som kom uventa på alle(ivertfall meg) var at odd også blei med på denne galskapen, all ære til odd får det!

etter mange flotte poserende bilder, kledde vi på oss igjen, så sa eg ut i luften men kansje til hilde "skal vi bade nå?" hun svarte ivertfall ja(tror eg) uansett det heile ente med at eg løfta hun opp og stod på det siste trappe trinnet før andedammen og skulle til å bakke ut(homo) men da mobba alle de andre meg(lettere å skylde på noen andre!) så eg tok det siste skrittet ut i anedammen også skulle eg til å fire hilde fint ned i dammen, det var kansje 10 cm. dypt, du kan gå og se selv vis du lurer. men da begynner hun å sprelle(go figure) så eg glepper henne og hun detter fram over og blir våt over heile seg, så prøvde alle å få meg til å bade i anedammen(altid eg som må gjøre de dumme tingene) så det heile ente opp med at leif olav må bade i anedammen med klær på og dukke alt(eg klarte å få slippe hode :D)

så om et par helger så er det Leiforen goes wild i anedammen!

5 Comments:

At Sunday, April 17, 2005, Blogger Pål Berge said...

Glede meg som en unge allerede Leif Olav! Let me know! =)

 
At Wednesday, April 20, 2005, Blogger Juvelvegen 30 said...

dette ska bli kjekt! me e klar!

 
At Wednesday, April 20, 2005, Blogger ingrid said...

hehe sjef... eg går allti glipp av sånne ting.. hehe dåkke e så sjef folk hehe ;)

eg foreslo en gong t nogen kompisa at me sko bada nakne i andedammen men di ville kje verme på d, d va for sjede meine di...domt at d va sånn once in a lifetime tilbud elle ke seie dåkke folkens...

bler d nagenbading i andedammen ao leif olav?

 
At Thursday, April 21, 2005, Blogger Leif Olav said...

hmmm...nakenbading er jo en ganske interesng tanke, men eg kan tenke meg at politiet ikkje blir så bli vis de kommer forbi, ba må vi heller opp til melsvannet eller noe, så skal vi se på nakenbading(men eg lover ingen ting!!!)

 
At Thursday, April 21, 2005, Blogger ingrid said...

kanskje d.. eg foretrekke å bada me litt klær på! nagenbading e bare skummelt!

 

Post a Comment

<< Home